A&Gj Service

momenteel gesloten

Bramenberg 4
3755BX Eemnes
Nederland
Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij A&Gj Service

Wij zijn loods A27, de familie Beekhuis bestaande uit Arend en Margriet en zoon Gert-Jan. Een echt familiebedrijf met aandacht voor persoonlijk contact en ambacht. Bij ons kunt u terecht voor uw gehele inrichting. Onze passie is het creëren van unieke parketvloeren in de mooiste patronen, kleuren en bewerkingen. Arend helpt u graag bij het uitkiezen van uw nieuwe vloer. U krijgt bij ons altijd een vrijblijvende offerte na een gratis meting bij u thuis. Uw vloer moet passen bij uw manier van leven en uw woonstijl. Daarom geven wij advies bij u thuis, afgestemd op uw wensen. Met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Nieuwe parketvloeren worden in onze eigen werkplaats afgewerkt en gelegd door onze parketteurs. Binnen de Loods heeft u ook een ruime keuze uit laminaat en PVC. Van toonaangevende merken.

Laat Ambiant je inspireren

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en inspiratie met jou te delen. Daarom schrijven we iedere week één of meerdere blogs, nemen we regelmatig een kijkje achter de voordeur van bekende en onbekende Nederlanders en delen we de nieuwste trends en collecties in onze brochures.

Onze blogs variëren van een informatief karakter tot een inspirerend verhaal. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends, weet jij precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van de juiste vloer en kun je met de juiste tips je eigen vloer leggen. Handig toch?! 

Jouw vloer komt tot leven met onze AI-tool

Heb jij jouw droomvloer gevonden en wil je alvast een sneak preview van het eindresultaat? Dan is onze AI-tool de perfecte oplossing. Met deze tool leg je jouw favoriete Ambiant vloer alvast virtueel in iedere ruimte van jouw huis, en dat al in 4 simpele stappen!

  1. Open hier de AI-tool
  2. Maak een foto van de ruimte
  3. Selecteer jouw favoriete vloer
  4. Bekijk het eindresultaat

Om het nog makkelijker te maken kun je ook direct vanaf de productpagina jouw gekozen vloer in een foto van je eigen woonruimte leggen. Je herkent deze functie aan het icoon van een huisje met een mobiele telefoon.

De unieke kwaliteit van onze vloeren zelf ervaren?

Vraag nu gratis kleurstalen aan!

#ambiantinspireert

Laat je inspireren door de mooiste interieurs