Binnenvloeren.nl

momenteel gesloten

Tjalk 27
2411NZ Bodegraven
Nederland
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij Binnenvloeren.nl

Binnenvloeren is onderdeel van de Benoton Groep. De Benoton Groep is uitgegroeid tot trots moederbedrijf van Verandacentrum.nl, Tuinenhuis.nl en Binnenvloeren.nl.

Tussen de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Leiden ligt Bodegraven. Deze centrale plaats vormt de uitvalbasis voor de showroom van Binnenvloeren.nl. We hebben ruim 800m2 gevuld met prachtige laminaat, PVC, hout en keramische vloeren en materialen.

We zijn elke werkdag geopend van 09:00 – 17:00. Op zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 16:00 en op zondag zijn wij gesloten.

U bent altijd van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom. U bent natuurlijk altijd welkom, maar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we de voorkeur dat u even belt. Zo kunnen wij garanderen dat je met één van onze adviseurs spreekt.

Benieuwd naar onze showroom? Neem een kijkje op onze Instagram @Tuin en Huis voor een sfeerimpressie.

Laat Ambiant je inspireren

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en inspiratie met jou te delen. Daarom schrijven we iedere week één of meerdere blogs, nemen we regelmatig een kijkje achter de voordeur van bekende en onbekende Nederlanders en delen we de nieuwste trends en collecties in onze brochures.

Onze blogs variëren van een informatief karakter tot een inspirerend verhaal. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends, weet jij precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van de juiste vloer en kun je met de juiste tips je eigen vloer leggen. Handig toch?! 

Jouw vloer komt tot leven met onze AI-tool

Heb jij jouw droomvloer gevonden en wil je alvast een sneak preview van het eindresultaat? Dan is onze AI-tool de perfecte oplossing. Met deze tool leg je jouw favoriete Ambiant vloer alvast virtueel in iedere ruimte van jouw huis, en dat al in 4 simpele stappen!

  1. Open hier de AI-tool
  2. Maak een foto van de ruimte
  3. Selecteer jouw favoriete vloer
  4. Bekijk het eindresultaat

Om het nog makkelijker te maken kun je ook direct vanaf de productpagina jouw gekozen vloer in een foto van je eigen woonruimte leggen. Je herkent deze functie aan het icoon van een huisje met een mobiele telefoon.

De unieke kwaliteit van onze vloeren zelf ervaren?

Vraag nu gratis kleurstalen aan!

#ambiantinspireert

Laat je inspireren door de mooiste interieurs