Budget Decoratie

vandaag geopend tot 15:00 uur

Bornerbroeksestraat 337
7606BN Almelo
Nederland
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij Budget Decoratie

Vloeren voor iedereen!

Wij zijn er voor iedereen! Of je nou een krap budget hebt of een groot budget. Bij ons heb je een ruime keuze aan laminaat, PVC vloeren, vloerbedekking, vinylvloeren en bepalen wij samen met jou het budget! Omdat wij een totaalleverancier zijn van alles wat zowel te maken heeft met vloeren, heb je altijd één duidelijk overzicht van het totale kostenplaatje.

Budget Decoratie, dé Ambiant dealer van Almelo en omgeving

Kies je bijvoorbeeld voor de Ambiant Ingelstad eiken natuur? Dan zorgen wij voor de Ambiant plakplinten en Ambiant ondervloeren!
Dit geldt ook voor de Ambiant pvc vloeren, vinyl en tapijt en houdt dus in dat wij naast het leggen van jouw nieuwe vloer in de woonkamer met laminaat, de trappen kunnen bekleden met Ambiant pvc vloeren of vloerbedekking.

Waar kan ik Ambiant vloeren kopen?

Zoek niet verder! Wij hebben het gehele assortiment van Ambiant in onze winkel. Onze experts helpen je graag verder.

Laat Ambiant je inspireren

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en inspiratie met jou te delen. Daarom schrijven we iedere week één of meerdere blogs, nemen we regelmatig een kijkje achter de voordeur van bekende en onbekende Nederlanders en delen we de nieuwste trends en collecties in onze brochures.

Onze blogs variëren van een informatief karakter tot een inspirerend verhaal. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends, weet jij precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van de juiste vloer en kun je met de juiste tips je eigen vloer leggen. Handig toch?! 

Jouw vloer komt tot leven met onze AI-tool

Heb jij jouw droomvloer gevonden en wil je alvast een sneak preview van het eindresultaat? Dan is onze AI-tool de perfecte oplossing. Met deze tool leg je jouw favoriete Ambiant vloer alvast virtueel in iedere ruimte van jouw huis, en dat al in 4 simpele stappen!

  1. Open hier de AI-tool
  2. Maak een foto van de ruimte
  3. Selecteer jouw favoriete vloer
  4. Bekijk het eindresultaat

Om het nog makkelijker te maken kun je ook direct vanaf de productpagina jouw gekozen vloer in een foto van je eigen woonruimte leggen. Je herkent deze functie aan het icoon van een huisje met een mobiele telefoon.

De unieke kwaliteit van onze vloeren zelf ervaren?

Vraag nu gratis kleurstalen aan!

#ambiantinspireert

Laat je inspireren door de mooiste interieurs