Bulten woningstoffering

momenteel gesloten

Varsseveldseweg 107
7002LK Doetinchem
Nederland
Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij Bulten woningstoffering

Bulten woningstoffering in Doetinchem biedt je alles op het gebied van woningstoffering. Bij Bulten woningstoffering in Doetinchem een ruime keuze in vloer bedekking en raam bekleding om in je interieur te gebruiken. Voor een nieuw gordijn, tapijt, pvc-vinyl, laminaat, kleed, Binnen zonwering, horren, gordijnen of vitrage ga je in Doetinchem langs bij Bulten woningstoffering.

Naast tapijten, Laminaat, vinyl, pvc, vloerkleden, gordijnen, vitrage en vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloeziën ect. vind je bij Bulten woningstoffering in Doetinchem bekende merken zoals Luxaflex, Artelux, Bonaparte, Parade, Novilon, Jabo. De dessins, motieven en kleuren van de collectie geven alle ruimte om je eigen sfeer te bepalen. Heb je voorkeur voor klassiek, vintage of modern? Wij adviseert je graag in de winkel in Doetinchem. Het adres van Bulten woningstoffering is Varsseveldseweg 107 in Doetinchem. (naast karwei bouwmarkt)

Laat Ambiant je inspireren

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en inspiratie met jou te delen. Daarom schrijven we iedere week één of meerdere blogs, nemen we regelmatig een kijkje achter de voordeur van bekende en onbekende Nederlanders en delen we de nieuwste trends en collecties in onze brochures.

Onze blogs variëren van een informatief karakter tot een inspirerend verhaal. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends, weet jij precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van de juiste vloer en kun je met de juiste tips je eigen vloer leggen. Handig toch?! 

Jouw vloer komt tot leven met onze AI-tool

Heb jij jouw droomvloer gevonden en wil je alvast een sneak preview van het eindresultaat? Dan is onze AI-tool de perfecte oplossing. Met deze tool leg je jouw favoriete Ambiant vloer alvast virtueel in iedere ruimte van jouw huis, en dat al in 4 simpele stappen!

  1. Open hier de AI-tool
  2. Maak een foto van de ruimte
  3. Selecteer jouw favoriete vloer
  4. Bekijk het eindresultaat

Om het nog makkelijker te maken kun je ook direct vanaf de productpagina jouw gekozen vloer in een foto van je eigen woonruimte leggen. Je herkent deze functie aan het icoon van een huisje met een mobiele telefoon.

De unieke kwaliteit van onze vloeren zelf ervaren?

Vraag nu gratis kleurstalen aan!

#ambiantinspireert

Laat je inspireren door de mooiste interieurs