De Bossche Tapijtschuur V.O.F.

momenteel gesloten

Oude Vlijmenseweg 182
5223GS 'S-Hertogenbosch
Nederland
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij De Bossche Tapijtschuur V.O.F.

De Bossche Tapijtschuur: De Specialist In Vloeren En Raamdecoratie

Bij De Bossche Tapijtschuur vind je alles voor jouw ramen en vloeren. In onze moderne showroom van ruim 1500 m² kan je terecht voor een uitgebreide collectie aan tapijt, pvc, vinyl, laminaat, vloerkleden, deurmatten, gordijnen en raamdecoratie.

In onze winkel kan je vrijblijvend woonadvies op maat krijgen, onze producten in het echt bekijken en de materialen voelen. Ook kan je grote stalen meenemen om thuis de juiste beslissing te maken.

Shop je liever online? Dan kan je terecht in onze webshop! We leveren door heel Nederland. Binnen een straal van 20 km rondom Den Bosch komen wij ook leggen.

Laat Ambiant je inspireren

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en inspiratie met jou te delen. Daarom schrijven we iedere week één of meerdere blogs, nemen we regelmatig een kijkje achter de voordeur van bekende en onbekende Nederlanders en delen we de nieuwste trends en collecties in onze brochures.

Onze blogs variëren van een informatief karakter tot een inspirerend verhaal. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends, weet jij precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van de juiste vloer en kun je met de juiste tips je eigen vloer leggen. Handig toch?! 

Jouw vloer komt tot leven met onze AI-tool

Heb jij jouw droomvloer gevonden en wil je alvast een sneak preview van het eindresultaat? Dan is onze AI-tool de perfecte oplossing. Met deze tool leg je jouw favoriete Ambiant vloer alvast virtueel in iedere ruimte van jouw huis, en dat al in 4 simpele stappen!

  1. Open hier de AI-tool
  2. Maak een foto van de ruimte
  3. Selecteer jouw favoriete vloer
  4. Bekijk het eindresultaat

Om het nog makkelijker te maken kun je ook direct vanaf de productpagina jouw gekozen vloer in een foto van je eigen woonruimte leggen. Je herkent deze functie aan het icoon van een huisje met een mobiele telefoon.

De unieke kwaliteit van onze vloeren zelf ervaren?

Vraag nu gratis kleurstalen aan!

#ambiantinspireert

Laat je inspireren door de mooiste interieurs