De Woonzaken

vandaag geopend tot 17:30 uur

Lijnbaan 43
1969ND Heemskerk
Nederland
Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:30
Zondag
Gesloten

Welkom bij De Woonzaken

Wij zijnuw specialist op het gebied van zonwering, veranda’s, vloeren, traprenovatie, raambekleding en woonmode. Met alles onder 1 dak kunnen wij uw volledige woning compleet maken. Van vloeren tot aan zonwering en van traprenovatie tot aan prachtige meubels: Wij hebben het allemaal!

Persoonlijk advies

Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door één van onze specialisten. Zij bieden u advies op maat en maken van uw huis en thuis. Daarnaast kan onze eigen stylist u voorzien van interieur- en stijladvies. De Woonzaken zorgt al meer dan 30 jaar voor een persoonlijke sfeer van uw woning, zowel binnen als buiten. Dankzij onze perfecte prijs/kwaliteitverhouding maken wij luxe betaalbaar!

Laat Ambiant je inspireren

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en inspiratie met jou te delen. Daarom schrijven we iedere week één of meerdere blogs, nemen we regelmatig een kijkje achter de voordeur van bekende en onbekende Nederlanders en delen we de nieuwste trends en collecties in onze brochures.

Onze blogs variëren van een informatief karakter tot een inspirerend verhaal. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends, weet jij precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van de juiste vloer en kun je met de juiste tips je eigen vloer leggen. Handig toch?! 

Jouw vloer komt tot leven met onze AI-tool

Heb jij jouw droomvloer gevonden en wil je alvast een sneak preview van het eindresultaat? Dan is onze AI-tool de perfecte oplossing. Met deze tool leg je jouw favoriete Ambiant vloer alvast virtueel in iedere ruimte van jouw huis, en dat al in 4 simpele stappen!

  1. Open hier de AI-tool
  2. Maak een foto van de ruimte
  3. Selecteer jouw favoriete vloer
  4. Bekijk het eindresultaat

Om het nog makkelijker te maken kun je ook direct vanaf de productpagina jouw gekozen vloer in een foto van je eigen woonruimte leggen. Je herkent deze functie aan het icoon van een huisje met een mobiele telefoon.

De unieke kwaliteit van onze vloeren zelf ervaren?

Vraag nu gratis kleurstalen aan!

#ambiantinspireert

Laat je inspireren door de mooiste interieurs