Dijkstra zonwering en stoffering

Momenteel gesloten

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Welkom bij Dijkstra zonwering en stoffering

Over ons

Een gedreven teammet veel passie voorde wereld van vloeren, gordijnen, raamdecoratie, horren en zonwering. Stuk voor stuk mensen met veel ervaring en eigen inbreng, dat maakt ons uniek. De menselijke maat staat bij ons voorop.

Wat dat betekent?
Dat we aandacht en tijd nemen voor advies.Wij houden van ons werk en vinden het geweldig om bij u thuis aan de slag te gaan met advies of het monterenvan de stoffering en zonwering van uw woning of kantoor, dat is het mooist wat er is, daarin stoppen wij onze passie en ervaring.

Hoe we dat doen?
Wij komen met onze mobiele showroomen de mooiste collectie vloeren, gordijnen, raamdecoratie, horren en zonwering bij uthuis.We makende vrijblijvend de offerte aan de keukentafel en onze mannen komen het bij u monteren. We doen het goed of doen het niet. We hebben adviseurs in de regio Dokkum, Leeuwarden, Drachten,Groningen en Dwingeloo.

Laat Ambiant je inspireren

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en inspiratie met jou te delen. Daarom schrijven we iedere week één of meerdere blogs, nemen we regelmatig een kijkje achter de voordeur van bekende en onbekende Nederlanders en delen we de nieuwste trends en collecties in onze brochures.

Onze blogs variëren van een informatief karakter tot een inspirerend verhaal. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends, weet jij precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van de juiste vloer en kun je met de juiste tips je eigen vloer leggen. Handig toch?! 

Jouw vloer komt tot leven met onze AI-tool

Heb jij jouw droomvloer gevonden en wil je alvast een sneak preview van het eindresultaat? Dan is onze AI-tool de perfecte oplossing. Met deze tool leg je jouw favoriete Ambiant vloer alvast virtueel in iedere ruimte van jouw huis, en dat al in 4 simpele stappen!

  1. Open hier de AI-tool
  2. Maak een foto van de ruimte
  3. Selecteer jouw favoriete vloer
  4. Bekijk het eindresultaat

Om het nog makkelijker te maken kun je ook direct vanaf de productpagina jouw gekozen vloer in een foto van je eigen woonruimte leggen. Je herkent deze functie aan het icoon van een huisje met een mobiele telefoon.

De unieke kwaliteit van onze vloeren zelf ervaren?

Vraag nu gratis kleurstalen aan!

#ambiantinspireert

Laat je inspireren door de mooiste interieurs