Dogger Woninginrichting

momenteel gesloten

Hoofdweg 103
7676AC Westerhaar-Vriezenveensewijk
Nederland
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:01 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij Dogger Woninginrichting

Dogger Woninginrichting is al jaren een begrip in Westerhaar en de gemeente Twenterand! Bij Dogger kunt u terecht voor een eerlijk en vakkundig advies voor al uw vloeren. In de showroom in Westerhaar – Vriezenveensewijk bent u van harte welkom! Dealer van: Quick Step Moduleo Mflor Interfloor Gelasta Aacht Vivafloors Hebeta Montiniqe Ambiant Zonnelux ABZ Lifestyle by Headlam Desso Tarket Leveren onder andere: PVC Vloeren Laminaat vloeren Vinyl / Novilon / Zijl Marmoleum Tapijt / Tapijtegels Projectstoffering Woning stoffering Duette’s Plisse’s Rolgordijnen Houten- en Aluminium jaloezieën Gordijnen Screens Montage en reparatie service

Laat Ambiant je inspireren

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en inspiratie met jou te delen. Daarom schrijven we iedere week één of meerdere blogs, nemen we regelmatig een kijkje achter de voordeur van bekende en onbekende Nederlanders en delen we de nieuwste trends en collecties in onze brochures.

Onze blogs variëren van een informatief karakter tot een inspirerend verhaal. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends, weet jij precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van de juiste vloer en kun je met de juiste tips je eigen vloer leggen. Handig toch?! 

Jouw vloer komt tot leven met onze AI-tool

Heb jij jouw droomvloer gevonden en wil je alvast een sneak preview van het eindresultaat? Dan is onze AI-tool de perfecte oplossing. Met deze tool leg je jouw favoriete Ambiant vloer alvast virtueel in iedere ruimte van jouw huis, en dat al in 4 simpele stappen!

  1. Open hier de AI-tool
  2. Maak een foto van de ruimte
  3. Selecteer jouw favoriete vloer
  4. Bekijk het eindresultaat

Om het nog makkelijker te maken kun je ook direct vanaf de productpagina jouw gekozen vloer in een foto van je eigen woonruimte leggen. Je herkent deze functie aan het icoon van een huisje met een mobiele telefoon.

De unieke kwaliteit van onze vloeren zelf ervaren?

Vraag nu gratis kleurstalen aan!

#ambiantinspireert

Laat je inspireren door de mooiste interieurs