Dogger Woninginrichting Almelo

vandaag geopend tot 16:00 uur

Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij Dogger Woninginrichting Almelo

Dogger Woninginrichting: Specialist in Vloeren, Nu in Almelo! Dogger Woninginrichting een gevestigde naam in Westerhaar en de gemeente Twenterand. Vanaf augustus 2023 zijn we ook te vinden in Winkelcentrum Schelfhorst in Almelo. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We bieden eerlijk en deskundig advies voor al je vloerwensen. In onze Almelose showroom verwelkomen we je met open armen. Waarom Dogger Woninginrichting? We voeren hoogwaardige vloermerken, zoals Ambiant. Ons ervaren montageteam met meer dan 25 jaar expertise staat klaar voor vloerverwarming en vakkundig vloerleggen. Of je nu je huis of bedrijfspand wilt voorzien van een nieuwe vloer, Dogger Woninginrichting is jouw partner.

Laat Ambiant je inspireren

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en inspiratie met jou te delen. Daarom schrijven we iedere week één of meerdere blogs, nemen we regelmatig een kijkje achter de voordeur van bekende en onbekende Nederlanders en delen we de nieuwste trends en collecties in onze brochures.

Onze blogs variëren van een informatief karakter tot een inspirerend verhaal. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends, weet jij precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van de juiste vloer en kun je met de juiste tips je eigen vloer leggen. Handig toch?! 

Jouw vloer komt tot leven met onze AI-tool

Heb jij jouw droomvloer gevonden en wil je alvast een sneak preview van het eindresultaat? Dan is onze AI-tool de perfecte oplossing. Met deze tool leg je jouw favoriete Ambiant vloer alvast virtueel in iedere ruimte van jouw huis, en dat al in 4 simpele stappen!

  1. Open hier de AI-tool
  2. Maak een foto van de ruimte
  3. Selecteer jouw favoriete vloer
  4. Bekijk het eindresultaat

Om het nog makkelijker te maken kun je ook direct vanaf de productpagina jouw gekozen vloer in een foto van je eigen woonruimte leggen. Je herkent deze functie aan het icoon van een huisje met een mobiele telefoon.

De unieke kwaliteit van onze vloeren zelf ervaren?

Vraag nu gratis kleurstalen aan!

#ambiantinspireert

Laat je inspireren door de mooiste interieurs