Evim Vloeren

momenteel gesloten

Bos en Lommerweg 373
1061DH Amsterdam
Nederland
Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
13:00 - 17:00

Welkom bij Evim Vloeren

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer? Dan is het belangrijk om alle mogelijkheden met eigen ogen te bekijken. Daarom vind je bij Evim Vloeren een uitgebreid assortiment unieke en trendy vloeren die volledig aansluiten bij de laatste woontrends. Persoonlijk en deskundig advies staan bij ons hoog in het vaandel. Onze specialisten zijn pas tevreden als jij met een goed gevoel en de juiste informatie de deur uitloopt. Wij van Evim Vloeren vinden het belangrijk dat jij de vloer kiest die volledig aansluit bij jouw persoonlijke woonstijl. Zien we jou binnenkort in onze showroom?

In de Ambiant collectie vind je unieke vloeren voor iedere woonstijl. Of je nu op zoek bent naar een matte pvc vloer, extreem sterk laminaat, duurzaam vinyl of een trendy tapijt, bij Evim Vloeren vind je gegarandeerd jouw droomvloer. Heb jij jouw droomvloer gevonden? Dan is het belangrijk om de vloer goed te onderhouden. Onze specialisten geven jou de juiste tips & tricks om jarenlang op jouw vloer te leven.

Laat Ambiant je inspireren

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en inspiratie met jou te delen. Daarom schrijven we iedere week één of meerdere blogs, nemen we regelmatig een kijkje achter de voordeur van bekende en onbekende Nederlanders en delen we de nieuwste trends en collecties in onze brochures.

Onze blogs variëren van een informatief karakter tot een inspirerend verhaal. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends, weet jij precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van de juiste vloer en kun je met de juiste tips je eigen vloer leggen. Handig toch?! 

Jouw vloer komt tot leven met onze AI-tool

Heb jij jouw droomvloer gevonden en wil je alvast een sneak preview van het eindresultaat? Dan is onze AI-tool de perfecte oplossing. Met deze tool leg je jouw favoriete Ambiant vloer alvast virtueel in iedere ruimte van jouw huis, en dat al in 4 simpele stappen!

  1. Open hier de AI-tool
  2. Maak een foto van de ruimte
  3. Selecteer jouw favoriete vloer
  4. Bekijk het eindresultaat

Om het nog makkelijker te maken kun je ook direct vanaf de productpagina jouw gekozen vloer in een foto van je eigen woonruimte leggen. Je herkent deze functie aan het icoon van een huisje met een mobiele telefoon.

De unieke kwaliteit van onze vloeren zelf ervaren?

Vraag nu gratis kleurstalen aan!

#ambiantinspireert

Laat je inspireren door de mooiste interieurs