Marcusse Woninginrichting

vandaag geopend tot 17:30 uur

Alex Willemsstraat 2 A
6645BJ Winssen
Nederland
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:30
Zondag
Gesloten

Welkom bij Marcusse Woninginrichting

Wie zijn wij…

Met meer dan vijftig jaar ervaring weetWoninginrichting Marcusseeen creatieve invulling te geven aan uw woonwensen. Daarbij zien wij geen enkel detail over het hoofd en vertalen wij uw woonwensen in een combinatie van kleur, sfeer en karakter. U ontvangt van ons persoonlijk kleur- en stylingsadvies. Zodat er samen met u gezocht kan worden naar een sfeervolle en decoratieve oplossing.

OnzePassie voor Perfectie & Interieurbrengen wij graagnaar u over.

Wat doen wij…

De mogelijkheden dieWoninginrichting Marcusseaanbied in producten zijn zo divers, dat wij iedere individuele woonwens kunnen invullen. Of u nou praat over een railroede of een PVC vloer wij helpen en adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Bovendien voegen we daar nog een stuk ervaring en expertise aan toe waardoor u verzekert bent van een smaakvolle en duurzame oplossing die perfect past bij uw woonomgeving en waar u jarenlang plezier van heeft.

Heeft u advies nodig om uw woonwens te kunnen invullen?
Wij staan graag voor u klaar!

Laat Ambiant je inspireren

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en inspiratie met jou te delen. Daarom schrijven we iedere week één of meerdere blogs, nemen we regelmatig een kijkje achter de voordeur van bekende en onbekende Nederlanders en delen we de nieuwste trends en collecties in onze brochures.

Onze blogs variëren van een informatief karakter tot een inspirerend verhaal. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends, weet jij precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van de juiste vloer en kun je met de juiste tips je eigen vloer leggen. Handig toch?! 

Jouw vloer komt tot leven met onze AI-tool

Heb jij jouw droomvloer gevonden en wil je alvast een sneak preview van het eindresultaat? Dan is onze AI-tool de perfecte oplossing. Met deze tool leg je jouw favoriete Ambiant vloer alvast virtueel in iedere ruimte van jouw huis, en dat al in 4 simpele stappen!

  1. Open hier de AI-tool
  2. Maak een foto van de ruimte
  3. Selecteer jouw favoriete vloer
  4. Bekijk het eindresultaat

Om het nog makkelijker te maken kun je ook direct vanaf de productpagina jouw gekozen vloer in een foto van je eigen woonruimte leggen. Je herkent deze functie aan het icoon van een huisje met een mobiele telefoon.

De unieke kwaliteit van onze vloeren zelf ervaren?

Vraag nu gratis kleurstalen aan!

#ambiantinspireert

Laat je inspireren door de mooiste interieurs