Showroom aan huis

openingstijden niet bekend

Welkom bij Showroom aan huis

Een gedreven club mannen met veel passie voor zonwering en de wereld van vloeren en raamdecoratie. Stuk voor stuk mensen met veel ervaring en eigen inbreng, dat maakt ons uniek. De menselijke maat staat bij ons voorop. Wat dat betekent?

Dat we echte aandacht en tijd nemen voor advies!

Wij houden van ons werk en vinden het geweldig om bij je thuis aan de slag te gaan met advies of het monteren van zonwering en stoffering van uw woning, dat is het mooist wat er is! Daarin stoppen wij onze passie en ervaring!

Hoe we dat doen? Wij komen met onze verkoop-bus en de mooiste collectie gordijnen, vloeren, zonwering en raamdecoratie bij je thuis! We maken offerte aan de keukentafel en bij akkoord komen de mannen van de montage het bij je thuis aanbrengen.

We doen het goed of doen het niet!

We hebben eigen adviseurs in de regio Leeuwarden, Dokkum, Drachten, Burgum, Dwingeloo, Assen maar komen ook in heel noord Nederland.

Laat Ambiant je inspireren

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en inspiratie met jou te delen. Daarom schrijven we iedere week één of meerdere blogs, nemen we regelmatig een kijkje achter de voordeur van bekende en onbekende Nederlanders en delen we de nieuwste trends en collecties in onze brochures.

Onze blogs variëren van een informatief karakter tot een inspirerend verhaal. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends, weet jij precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van de juiste vloer en kun je met de juiste tips je eigen vloer leggen. Handig toch?! 

Jouw vloer komt tot leven met onze AI-tool

Heb jij jouw droomvloer gevonden en wil je alvast een sneak preview van het eindresultaat? Dan is onze AI-tool de perfecte oplossing. Met deze tool leg je jouw favoriete Ambiant vloer alvast virtueel in iedere ruimte van jouw huis, en dat al in 4 simpele stappen!

  1. Open hier de AI-tool
  2. Maak een foto van de ruimte
  3. Selecteer jouw favoriete vloer
  4. Bekijk het eindresultaat

Om het nog makkelijker te maken kun je ook direct vanaf de productpagina jouw gekozen vloer in een foto van je eigen woonruimte leggen. Je herkent deze functie aan het icoon van een huisje met een mobiele telefoon.

De unieke kwaliteit van onze vloeren zelf ervaren?

Vraag nu gratis kleurstalen aan!

#ambiantinspireert

Laat je inspireren door de mooiste interieurs