Ten Cate Wonen & Slapen

vandaag geopend tot 17:00 uur

Koekoeksweg 8
8084GM 'T Harde
Nederland
Maandag
13:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij Ten Cate Wonen & Slapen

Woonwinkel Ten Cate Wonen en Slapen is al meer dan 50 jaar een begrip in ‘t Harde. Onze ruime winkel biedt complete interieurs in diverse stijlen, maar ook sfeervolle accessoires voor de bestaande inrichting. Dit geldt zowel op woon- als op slaapgebied. Denk hierbij niet alleen aan meubels, maar ook de aankleding van ramen en vloeren. Daarbij zijn we premium dealer van UrbanSofa. En vind je de grootste collectie banken, hoekbanken, loungebanken, fauteuils, tafels en stoelen. De woonwinkel is makkelijk bereikbaar vanuit Harderwijk, Nunspeet, Wezep, Elburg, Zwolle en omstreken.

Laat Ambiant je inspireren

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en inspiratie met jou te delen. Daarom schrijven we iedere week één of meerdere blogs, nemen we regelmatig een kijkje achter de voordeur van bekende en onbekende Nederlanders en delen we de nieuwste trends en collecties in onze brochures.

Onze blogs variëren van een informatief karakter tot een inspirerend verhaal. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends, weet jij precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van de juiste vloer en kun je met de juiste tips je eigen vloer leggen. Handig toch?! 

Jouw vloer komt tot leven met onze AI-tool

Heb jij jouw droomvloer gevonden en wil je alvast een sneak preview van het eindresultaat? Dan is onze AI-tool de perfecte oplossing. Met deze tool leg je jouw favoriete Ambiant vloer alvast virtueel in iedere ruimte van jouw huis, en dat al in 4 simpele stappen!

  1. Open hier de AI-tool
  2. Maak een foto van de ruimte
  3. Selecteer jouw favoriete vloer
  4. Bekijk het eindresultaat

Om het nog makkelijker te maken kun je ook direct vanaf de productpagina jouw gekozen vloer in een foto van je eigen woonruimte leggen. Je herkent deze functie aan het icoon van een huisje met een mobiele telefoon.

De unieke kwaliteit van onze vloeren zelf ervaren?

Vraag nu gratis kleurstalen aan!

#ambiantinspireert

Laat je inspireren door de mooiste interieurs