Topteam

momenteel gesloten

Molenpassage 4
9411ZV Beilen
Nederland
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij Topteam

Wie zijn wij?

Even voorstellen; wij zijn Erwin Beute en Ivor Hammerschmidt en we hebben beiden meer dan 20 jaar ervaring in stofferingswerk. Eerst hebben we samengewerkt als collega’s. Deze samenwerking beviel zo goed dat we in 2008 de stap hebben genomen samen een bedrijf te starten.

Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit PVC vloeren. PVC is geen makkelijk verwerkbaar product, zowel bij de voorbereidingen als het leggen is deskundigheid en ervaring benodigd. In onze winkel vind je een uitgebreide collectie van merken en motieven in verschillende prijsklasse.

Kwaliteit en maatwerk is waar we voor staan. Maatwerk betekent flexibiliteit en de wens van de klant vertalen in een goed advies. Onze jarenlange ervaring is goed terug te zien in de kwaliteit van het werk dat we leveren. Voor ons vanzelfsprekend, voor de klant wel zo prettig. En mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal naar wens zijn, dan lossen we dat samen op.

De kracht van TopTeam Stoffering is dat wij het hele proces zelf uitvoeren, van advies tot meten en van verkopen tot leggen. Inmiddels hebben wij ons team uitgebreid met Heleen die bij ons in de winkel verschillende werkzaamheden heeft. Ook adviseert zij bij de klant thuis als de klant dat wil. Het stofferen is uitgebreid met stoffeerder Moijthaba. Wij staan garant voor goede kwaliteit en een goed eindresultaat.

Laat Ambiant je inspireren

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en inspiratie met jou te delen. Daarom schrijven we iedere week één of meerdere blogs, nemen we regelmatig een kijkje achter de voordeur van bekende en onbekende Nederlanders en delen we de nieuwste trends en collecties in onze brochures.

Onze blogs variëren van een informatief karakter tot een inspirerend verhaal. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends, weet jij precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van de juiste vloer en kun je met de juiste tips je eigen vloer leggen. Handig toch?! 

Jouw vloer komt tot leven met onze AI-tool

Heb jij jouw droomvloer gevonden en wil je alvast een sneak preview van het eindresultaat? Dan is onze AI-tool de perfecte oplossing. Met deze tool leg je jouw favoriete Ambiant vloer alvast virtueel in iedere ruimte van jouw huis, en dat al in 4 simpele stappen!

  1. Open hier de AI-tool
  2. Maak een foto van de ruimte
  3. Selecteer jouw favoriete vloer
  4. Bekijk het eindresultaat

Om het nog makkelijker te maken kun je ook direct vanaf de productpagina jouw gekozen vloer in een foto van je eigen woonruimte leggen. Je herkent deze functie aan het icoon van een huisje met een mobiele telefoon.

De unieke kwaliteit van onze vloeren zelf ervaren?

Vraag nu gratis kleurstalen aan!

#ambiantinspireert

Laat je inspireren door de mooiste interieurs