Topteam, Ambiant verkooppunt in Beilen

Topteam

Specialist in:

pvc

,

vtwonen

,

traprenovatie

Adresgegevens:

Molenpassage 4
9411ZV Beilen
Nederland
Tel: 0593-565909

Openingstijden:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Topteam
Over ons

Wie zijn wij?

Even voorstellen; wij zijn Erwin Beute en Ivor Hammerschmidt en we hebben beiden meer dan 20 jaar ervaring in stofferingswerk. Eerst hebben we samengewerkt als collega’s. Deze samenwerking beviel zo goed dat we in 2008 de stap hebben genomen samen een bedrijf te starten.

Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit PVC vloeren. PVC is geen makkelijk verwerkbaar product, zowel bij de voorbereidingen als het leggen is deskundigheid en ervaring benodigd. In onze winkel vind je een uitgebreide collectie van merken en motieven in verschillende prijsklasse.

Kwaliteit en maatwerk is waar we voor staan. Maatwerk betekent flexibiliteit en de wens van de klant vertalen in een goed advies. Onze jarenlange ervaring is goed terug te zien in de kwaliteit van het werk dat we leveren. Voor ons vanzelfsprekend, voor de klant wel zo prettig. En mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal naar wens zijn, dan lossen we dat samen op.

De kracht van TopTeam Stoffering is dat wij het hele proces zelf uitvoeren, van advies tot meten en van verkopen tot leggen. Inmiddels hebben wij ons team uitgebreid met Heleen die bij ons in de winkel verschillende werkzaamheden heeft. Ook adviseert zij bij de klant thuis als de klant dat wil. Het stofferen is uitgebreid met stoffeerder Moijthaba. Wij staan garant voor goede kwaliteit en een goed eindresultaat.