Van Gemert Parket

momenteel gesloten

Hoogstraat 59
5258BB Berlicum
Nederland
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij Van Gemert Parket

Van Gemert Parket

Een modern staaltje ambacht

Van Gemert Parket is een klein betrouwbaar familie bedrijf opgericht in 1985. Met een ervaring van meer dan 35 jaar als parketteur en vloeradviseur, richte Rein van Gemert zijn bedrijf ‘van Gemert Parket’ op. Sinds 1995 is het bedrijf met al zijn kennis en ervaring op zijn zoon overgegaan. Inmiddels werken ook zijn kinderen in het bedrijf. Zo vormen wij een echt familiebedrijf met mensen uit de praktijk.

Uitgebreid assortiment

We hebben een uitgebreid assortiment aan vloeren, o.a. parket maar ook lamel vloeren, laminaat, beton stuc en pvc vloeren. U profiteert van onze jarenlange ervaring op het gebied van vloeren. Van Gemert parket biedt vele andere vloeren en een deskundig en persoonlijk advies.

kwaliteit

Van Gemert Parket werkt uitsluitend met eigen personeel, om zo een zo groot mogelijke kwaliteit te waarborgen. Dat doen we niet alleen door met eigen mensen te werken maar ook door alleen maar de beste milieuvriendelijke materialen te gebruiken. Al onze producten voldoen aan de huidige eisen en landelijke normen.
Door voortdurend onze mensen bij te scholen om zo te werken met de nieuwste materialen en ontwikkelingen in de branche, blijft de kwaliteit op een zo hoog mogelijk level.Doordat we uitsluitend met onze eigen mensen en materialen werken kan de wachttijd wat langer zijn dan u gewend bent. Dit doen we om u het beste resultaat te kunnen leveren.

Door met de tijd mee te gaan en alle trends op de voet te volgen is het mogelijk om aan nagenoeg alle wensen te voldoen. Of U nu kiest voor een traditionele patroon vloer een verouderde vloer of een trendy hoogkant parket, wij maken het voor u.

Oneindig veel mogelijkheden

Zo bieden we u verschillende mogelijkheden op het gebied van vloerverwarming aan in combinatie met een houten vloer.
Maar ook geluidsarme vloeren die door de manier van opbouw u een stilte en wooncomfort bieden.

De consument ziet door de bomen het bos niet niet meer. Daarom heeft van Gemert parket voor u een selectie gemaakt voor ieder budget met de beste kwaliteit.

Laat Ambiant je inspireren

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en inspiratie met jou te delen. Daarom schrijven we iedere week één of meerdere blogs, nemen we regelmatig een kijkje achter de voordeur van bekende en onbekende Nederlanders en delen we de nieuwste trends en collecties in onze brochures.

Onze blogs variëren van een informatief karakter tot een inspirerend verhaal. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends, weet jij precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van de juiste vloer en kun je met de juiste tips je eigen vloer leggen. Handig toch?! 

Jouw vloer komt tot leven met onze AI-tool

Heb jij jouw droomvloer gevonden en wil je alvast een sneak preview van het eindresultaat? Dan is onze AI-tool de perfecte oplossing. Met deze tool leg je jouw favoriete Ambiant vloer alvast virtueel in iedere ruimte van jouw huis, en dat al in 4 simpele stappen!

  1. Open hier de AI-tool
  2. Maak een foto van de ruimte
  3. Selecteer jouw favoriete vloer
  4. Bekijk het eindresultaat

Om het nog makkelijker te maken kun je ook direct vanaf de productpagina jouw gekozen vloer in een foto van je eigen woonruimte leggen. Je herkent deze functie aan het icoon van een huisje met een mobiele telefoon.

De unieke kwaliteit van onze vloeren zelf ervaren?

Vraag nu gratis kleurstalen aan!

#ambiantinspireert

Laat je inspireren door de mooiste interieurs