Woninginrichting Van Tuyl

vandaag geopend tot 17:00 uur

Woenselsestraat 333
5623ED Eindhoven
Nederland
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
12:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij Woninginrichting Van Tuyl

In 1937 werd met veel trots en passie door Antoon van Tuyl, op de Houtstraat 17 in Eindhoven een begin gemaakt aan de oprichting van 'van Tuyl woninginrichting'. Wij zijn begonnen met behangen, het op maat maken van gordijnen, en het leveren en leggen van kokostapijt, wat toen ontzettend populair was.

Van Tuyl woninginrichting is toen gegroeid, en tegen het einde van de 60-er jaren waren wij van Van Tuyl een van de eerste in Eindhoven die kamerbreed tapijt kon leveren! Toen we in 1970 uit onze voegen waren gegroeid in de Houtstraat, zijn we verhuisd naar de Rapenlandstraat 4, waar we ons assortiment een heel groot stuk hebben uitgebreid, om iedereen te kunnen bieden waar ze naar op zoek zijn!

Vanaf 1995 zijn we gevestigd op de Woenselsestraat 333 in Eindhoven, daar hebben we alles wat je nodig zou kunnen hebben om jouw huis, echt een droomhuis te maken! Zo hebben wij nu kamerbrede vloerbedekking, vinyl, pvc vloeren, vitrage, gordijnen, en diverse raamdecoratie in allerlei verschillende kleuren, kwaliteiten, en prijsklasse!

Wij kunnen u adviseren, of u kunt het zelf uitkiezen, en als u een keuze heeft gemaakt, komen wij bij u thuis opmeten, zodat het allemaal perfect past! Wij hebben een collectie die is opgebouwd uit verschillende kleuren, stijlen, kwaliteiten en prijsniveaus!

Dus, comfortabel en mooi wonen kunt u bij ons bereiken!

Vanaf november 2011 zijn we lid van Colors@Home.

Laat Ambiant je inspireren

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en inspiratie met jou te delen. Daarom schrijven we iedere week één of meerdere blogs, nemen we regelmatig een kijkje achter de voordeur van bekende en onbekende Nederlanders en delen we de nieuwste trends en collecties in onze brochures.

Onze blogs variëren van een informatief karakter tot een inspirerend verhaal. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends, weet jij precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van de juiste vloer en kun je met de juiste tips je eigen vloer leggen. Handig toch?! 

Jouw vloer komt tot leven met onze AI-tool

Heb jij jouw droomvloer gevonden en wil je alvast een sneak preview van het eindresultaat? Dan is onze AI-tool de perfecte oplossing. Met deze tool leg je jouw favoriete Ambiant vloer alvast virtueel in iedere ruimte van jouw huis, en dat al in 4 simpele stappen!

  1. Open hier de AI-tool
  2. Maak een foto van de ruimte
  3. Selecteer jouw favoriete vloer
  4. Bekijk het eindresultaat

Om het nog makkelijker te maken kun je ook direct vanaf de productpagina jouw gekozen vloer in een foto van je eigen woonruimte leggen. Je herkent deze functie aan het icoon van een huisje met een mobiele telefoon.

De unieke kwaliteit van onze vloeren zelf ervaren?

Vraag nu gratis kleurstalen aan!

#ambiantinspireert

Laat je inspireren door de mooiste interieurs